26 Kasım 2010 Cuma

Piranha (2010) film izle


Sinemalar.com Puanı:6.7/10
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:3 Boyutlu, Aksiyon, Erotik, Gerilim, Komedi, Korku
Yönetmen:Alexandre Aja
Senaryo:Alexandre Aja, Pete Goldfinger, Josh Stolberg
Yapımcı:Alexandre Aja, Grégory Levasseur, Marc Toberoff, Mark Canton
Görüntü Yönetmeni:Marisa Frantz
Müzik:Michael Wandmacher
Filmin Websitesi:piranha-3d.com
Süre:1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 27 Ağustos 2010 (Türkiye)

Oyuncular
Jessica Szohr, Steven R. Mcqueen, Ving Rhames, Eli Roth, Elisabeth Shue, Kelly Brook, Dina Meyer, Christopher Lloyd, Brooklynn Proulx, Ricardo Chavira, Ashlynn Brooke, Cody Longo, Adam Scott, Riley Steele, Richard Dreyfuss, Jerry O'Connell, Bria Roberts, Brian Kubach, Craig Dawson, Jason Spisak, Maarsen Roney, Paul Scheer, Quinn Lord, Sage Ryan, Zane Forester

Filmin Konusu & Özeti
Victoria gölünde meydana gelen volkanik patlamalar sonucu göle karışan yüzlerce prehistorik canavar piranhayı konu alacak film.

Son Ayin izle - The Last Exorcism (2010)


Sinemalar.com Puanı:5.9/10
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Daniel Stamm
Senaryo:Andrew Gurland, Huck Botko
Yapımcı:Eli Roth, Thomas A. Bliss, Marc Abraham, Eric Newman
Görüntü Yönetmeni:Zoltan Honti
Müzik:Nathan Barr
Süre:1 saat 27 dk
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010 (Türkiye)

Oyuncular
Ashley Bell, Allen Boudreaux, Becky Fly, Caleb Landry Jones, Denise Lee, Iris Bahr, Jamie Alyson Caudle, Logan Craig Reid, Louis Herthum, Patrick Fabian, Shanna Forrestall, Tony Bentley, Victoria Patenaude


Filmin Konusu & Özeti
Peder Cotton Marcus, Lousiana'da Sweetzer'ın film izle çiftliğine vardığında, her zaman yaptığı şeytan kovma ayinlerinden birini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Marcus, cemaatindeki insanlar için ayini görüntülemeye karar vermiştir.
Sweetzer'ın kızı Nell'in ruhu, kötü bir iblisin eline geçmiştir. Genç kız kötü ruhun esiri haline gelmiştir. Marcus ayine başladığında, daha önce karşılaşmadığı türden bir kötülükle karşı karşıya kaldığını anlayacaktır. Ne var ki, bırakmak için artık çok geçtir.

The Ultimate Avengers: The Movie 2010 filmi izle


Dünya da büyük bir kaos hüküm sürmekte, eski düşmanlar yeniden saldırma planları yapmaktadır. süper kahramanların dünyanın tek kurtarıcısı kaptan amerika’nın liderliğinde biraraya gelme zamanı gelmiştir. ancak, kaptan amerika 60 yıldan fazla bir süredir bir buzun içine hapsolmuştur.

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu - Shrek Forever After filmi izle


Tür : Komedi / Macera / Animasyon / Aile
Gösterim Tarihi : 28 Mayıs 2010
Yönetmen : Mike Mitchell
Senaryo : Josh Klausner , Darren Lemke
Yapım : 2010, ABD

Seslendirenler : Cameron Diaz (Prenses Fiona) , Eddie Murphy (Eşek) , Mike Myers (Şrek) , Antonio Banderas (Çizmeli Kedi)
Kötü bir ejderhayla karşılaştıktan, güzel bir prensesi kurtardıktan ve Fiona'nın ailesinin krallığını kurtardıkmtan sonra bir deve yapacak ne kalır?

Eğer Şrek'seniz birden evcimen bir aile babası oluverirsiniz. Şrek eskiden olduğu gibi köylüleri korkutmak yerine, istemeyerek de olsa kazma küreğe imza atıyor.

Bu devin kükremesine ne oldu? Kendini gerçek bir dev gibi hissettiği günleri özleyen Şrek, ağzı iyi laf yapan Rumpelstiltskin'e kanarak onunla bir anlaşma yapar. Şrek birden kendini Uzaklardaki Krallığın değişmiş,farklı bir versiyonu içinde bulur. Orada devler avlanmaktadır, Rumpelstiltskin kraldır ve Şrek ile Fiona hiç tanışmamıştır. Dostlarını kurtarmak, dünyasını yeniden kurmak ve gerçek aşkına yeniden kavuşmak artık Şrek'in elindedir.

“ŞREK SONSUZA DEK MUTLU” Türkçe Seslendirenler Listesi:

SHREK OKAN BAYÜLGEN
DONKEY SEZAİ AYDIN
FIONA OYA PROSÇİLER
PUSS ENGİN ALKAN
LILLIAN RÜÇHAN ÇALIŞKUR
PINOCCHIO ÖZGÜR ÖZDURAL
HAROLD OSMAN GİDİŞOĞLU
BUTTER PANTS ALİ EKBER DİRİBAŞ
GINGY SERCAN GİDİŞOĞLU
MABEL MURAT ŞENOL
GRETCHED NALAN YAVUZ
COOKIE OĞUZ ÖZOĞUL
MIRROR AYHAN KAHYA
WOLF İSMAİL YILDIZ
 
moda indirim